Privatlivspolitik og disclaimer



Om teaterflisen
Teaterflisen på Frederiksberg Allé er en årlig prisuddeling, som har til formål at anerkende en skuespiller for en særlig markant kunstnerisk og gennemslagskraftig indsats inden for dansk teater, revy, musikteater samt film- og tv-skuespil.

Teaterflisen med tilnavnet ’Folkets Teaterpris’, blev første gang uddelt i 1997. Kåringen sker på baggrund af det forudgående års skuespilpræstationer, og vinderen hædres med en granitflise med modtagerens bronzerelief tegnet af Jens Hage på Frederiksberg Allé. Vinderen modtager selv en miniature af granitflisen sammen med kr. 25.000,-.

Om FrederiksbergFonden
FrederiksbergFonden virker til gavn for almene og velgørende formål på Frederiksberg. Fonden har besluttet at have fokus på hovedretningerne Opvækst, Oplevelse og Medborgerskab. FrederiksbergFonden støtter endvidere det gode formål. Fonden er åben for ansøgninger hele året.

Om Revymuseet
Det Danske Revymuseum ligger på Allégade på Frederiksberg og er en del af FrederiksbergMuseerne. Museet fortæller om revyens og underholdningens historie og besidder en stor samling af kostumer, rekvisitter, filmklip, lydklip mv. Museet åbnede i 1993 og har til huse i Riises Landsted 1860, der udlejes af Ejendomsselskabet Realea.

Om FrederiksbergBladet
Frederiksbergbladet er Frederiksbergs lokale ugeavis under Søndagsavisen Lokale Medier. Frederiksbergbladet er samlingspunkt for byens nyheder, begivenheder, kulturelle aktiviteter samt tilbud fra erhvervslivet.

Udvælgelse af vinderen af Teaterflisen

Teaterflisen på Frederiksberg Allé styres af en komité, som består af initiativtager og ophavsmand Johnny Gehlsen, skuespiller og tidligere prisvinder Lisbet Dahl, direktør Birgit Kronborg, ansvarshavende redaktør Jeanette Hougaard, museumsinspektør Rikke Rottensten samt direktør Martin Dahl, Frederiksberg Fonden. Komiteen nominerer 10 kandidater og tilrettelægger afstemningen, som består af skriftlige både stemmer på en trykt kupon, som sendes til FrederiksbergBladet, elektroniske stemmer fra FrederiksbergBladets hjemmeside og Facebook-stemmer.

Når man afgiver sin stemme, deltager man samtidig i en lodtrækning om et gavekort på 5.000 kroner til Best Travel. Når stemmerne fra de forskellige afstemninger er lagt sammen, beslutter komiteen, hvem der skal være årets modtager af Teaterflisen. Komiteen tillægger resultatet af afstemningen stor betydning, men komiteen er ikke forpligtet til at vælge den person, som har modtaget flest stemmer som vinder. Stemmetal fra afstemningen offentliggøres ikke.

Når du afgiver din stemme er det nødvendigt at du oplyser navn og email-adresse, da vi sikrer os, at kun første stemme tæller, hvis man sender flere stemmer. Vi benytter kun oplysning om dit navn og email i forbindelse med afstemningen og lodtrækningen.

Brug af cookies og personoplysninger, samt privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Du kan læse mere om indstilling af cookies på linket http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website
På domænet teaterflisen.dk er der flere formål med at benytte cookies:
1. Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger. Varighed ubegrænset. Varetages af Google og Facebook.
2. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører og partnere. Varighed ubegrænset. Varetages af Google og Facebook.
3. Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, vi tror er mest relevante og styre, hvor ofte den samme annonce vises. Varighed ubegrænset. Varetages af Google og Facebook.

Gemius webstatistik: Websitets anvender ikke cookies fra Gemius.

Google Analytics:
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annoncenetværk:
Websitet anvender følgende annoncenetværk: Facebook. Du kan læse om Facebooks politik for håndtering af oplysninger om personer og privatliv her: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Brug af personoplysninger:
Personoplysninger er afgivet til FrederiksbergFonden og videregives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. FrederiksbergFonden indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruges til den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger:
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos FrederiksbergFonden, skal du rette henvendelse på cr@cpcsocial.dk eller telefon 7199 3736. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger:
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver cialisfrance24.com tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan ligeledes til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Indsigelse eller tilbagekaldelse af samtykke skal ske ved henvendelse til cr@cpcsocial.dk eller telefon 7199 3736.
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.