OM TEATERFLISEN

Tillykke til Lise Baastrup med Teaterflisen 2023

Fredag eftermiddag den 1. september blev skuespiller Lise Baastrup hyldet med Teaterflisen 2023 ved den årlige begivenhed på Frederiksberg Allé.

Den kendte skuespillerinde havde nemlig vundet
danskernes hjerte og de fleste klik i årets afstemning her på teaterflisen.dk i juni , og det gjorde hende til årets vinder blandt i alt otte nominerede.

Lise Baastrup Teaterflise er den 26. i rækken af Teaterfliser, der alle har vinderens karikatur udformet med en bronzestøbt streg tegnet af Jens Hage. Årets vinder modtager desuden en miniature-flise og en pengegave på 10.000 kroner.
Netop Teaterflisen har en særlig betydning for årets prisvinder, siger hun:

”Det betyder uendeligt meget for mig at få Teaterflisen. Mange andre kunstneriske priser i min branche gives for en specifik rolle eller et stykke, mens Teaterflisen gives for en skuespillers virke generelt og er udtryk for, at danskerne synes, at man summa summarum bidrager med noget indenfor kunst og kultur. Så jeg synes, at det er en meget store ære at modtage Teaterflisen, for det betyder, at man har lavet flere ting som folk er glade for. Og at så mange danskere har været inde og stemme på netop mig – det er bare et kæmpe skulderklap.”

Endnu engang tillykke med Teaterflisen til Lise Baastrup og tusinde tak til alle jer, der har deltaget i afstemningen i år.

Foto: Dan Møller